Huize de Hómmert te Hoensbroek 1-10 personen en Huize Rumpen te Brunssum 1-10 personen

Vakantie in Zuid Limburg 

Parkstad Limburg

Het vakantiehuis is centraal gelegen (Mariarade te Hoensbroek) (Rumpen te Brunssum) van diverse bezienswaardigheden, steden en attracties.

In de nabije omgeving liggen bijvoorbeeld diverse kastelen (o.a. Hoensbroek, Amstenrade en Doenrade). Daarnaast liggen het Gaya Park, Snowworld, Brunssumerheide, Schutterspark Brunssum met zijn flora en fauna, Blote voeten park Brunssum, Thermae 2000, de Valkenier en diverse andere attracties op 10 minuten afstand rijden.

De steden Maastricht, Sittard, Heerlen, Aken en Valkenburg kunnen ook bezocht worden. Ook Outlet Center Roermond en Outlet Center Maasmechelen zijn op een half uur rijden te bereiken. 

Verder kan het Bourgondische leven natuurlijk verkend worden met bijvoorbeeld een bezoek aan een van de Limburgse brouwerijen (Brand bier/Alfa bier) met gezellig teeras of een van de heerlijke restaurants in de regio.

Kortom in de regio is meer dan genoeg te doen om uw verblijf in Huize de Hómmert, kleur te geven. Kortom 1 dag is te kort om Parkstad Limburg te verkennen en te beleven. Wij heten u van harte welkom!